Skiltegården – en stabil underleverandør gennem mange år – til hele den danske skiltebranche

Skiltegården Herning A/S blev etableret i 1992, af Karsten Uhrskov, på familiens gård i Gødstrup ved Herning.

Virksomheden udviklede sig hurtigt til at blive en kompetent leverandør til den danske skiltebranche, inventarvirksomheder, arkitektfirmaer og reklamebureauer, med produktion af skilte og lysskilte samt et hav af andre skilteprodukter, som både blev fremstillet som standardprodukter og som specialfremstillede produkter, efter kundernes egne tegninger og ønsker.

I 2011 rådede virksomheden således over 1100 m2 produktion i Gødstrup.

Imidlertid planlagde det offentlige at placere et af landets nye super-sygehuse i Gødstrup ved Herning, hvorfor Skiltegården Herning A/S og Karsten Uhrskovs privatbolig, samme sted, blev eksproprieret.

Efter flytning og restaurering af ejendommen på Langvadbjergvej 1 i Snejbjerg ved Herning, flyttede Skiltegården Herning A/S ind i ejendommen den 2. januar 2013.

Huset indeholder i dag 1600 m2 fabrikslokaler, indeholdende kontor, skilteteknikerafdeling, smedeafdeling, industrilakering, CNC-fræse- og laserskæringsafdeling samt produktfærdiggørelse og forsendelse.

Skiltegården Herning A/S leverer ikke produkter direkte til slutbrugeren, men leverer kun igennem virksomhedens forhandlere.

Find din nærmeste forhandler HER.

Kvalitet og leveringssikkerhed

Karsten Uhrskov og hans medarbejdere har fuld fokus på kvalitetssikring og leveringssikkerhed, samt en åben dialog med virksomhedens kunder, som sikrer det gode samarbejde i en travl hverdag.